Skip to content

Tipul bucătăriei:

16562

Carne de vită prăjită cu rucola și parmezan

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această salată de foc are un conținut ridicat de proteine ​​și un IG scăzut, roșiile cherry și oțetul de vin ajută la menținerea acesteia foarte scăzută. Plus că este gata în doar 15 minute, ce ai mai putea cere?


Ingrediente

  • fripturi de muschi 2, uns cu putin ulei si asezonat
  • otet de vin alb 1 lingura
  • mustar Dijon 1 lingura
  • rachetă 50 g
  • roșii cherry o mână, tăiată la jumătate
  • parmezan o mână de aşchii

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește o grătar sau o tigaie până când se afumă fierbinte și se gătesc 2 fripturi de muschi tăiate, unite cu ulei de arahide și asezonate – aproximativ 2 minute pe parte pentru rare, 3 pentru mediu. Se lasa sa se odihneasca 5 minute.

  • Pasul 2

    Între timp, pregătiți dressingul amestecând împreună 3 linguri de ulei, 1 lingură de oțet de vin alb și 1 lingură de muștar dijon cu niște condimente.

    Tăiați friptura fâșii și amestecați împreună cu 50 g rucola, o mână de roșii cherry tăiate în jumătate și dressingul. Acoperiți cu așchii de parmezan.

#Carne #vită #prăjită #rucola #și #parmezan
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *