Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Carnitas de porc

Carnitas de porc trase la foc mic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6-8
  • Uşor

Umpleți tacosuri moi cu carne de porc trasă gătită în chipotle afumat și oregano și acoperiți cu varză roșie zingy, ardei iute și coriandru pentru o modalitate ușoară de a hrăni o mulțime


Autorul rețetei John Gregory-Smith spune … „Aceste carnitas de carne de porc tandre sunt inspirate de taqueria mea preferată din lume: Salud în Barrio Logan, San Diego. Această cafenea murdară servește mâncăruri și margarite congelate ucigașe. ”

Ingrediente

  • umăr de porc fără piele, dezosat 1,2 kg
  • fulgi de chilli uscat chipotle 2 lingurițe
  • oregano uscat 2 lingurițe
  • granule de usturoi ½ linguriță
  • supă de pui 750ml
  • suc proaspăt de portocale 150ml
  • lămâie verde 1, suc
  • foi de dafin 4

A SERVI

  • varza rosie ½, mărunțită
  • lămâie verde 1, suc
  • tacosuri moi 12
  • ardei iute 2, feliate mărunt
  • frunze de coriandru o mână mare

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Puneți carnea de porc într-un bol de amestecare și presărați chipotle, oregano, granule de usturoi și un praf bun de sare. Se freacă bine în carne și se transferă într-o tigaie cu capac suficient de mare, astfel încât carnea de porc să se potrivească perfect.

  • Pasul 2

    Se toarnă bulionul, sucul de portocale și sucul de lămâie în tigaie și se adaugă frunzele de dafin. Lichidul ar trebui să acopere totul – dacă nu, completați cu apă. Puneți capacul și gătiți în cuptor timp de 3-3 ½ ore sau până când puteți despărți carnea cu furculițe. Transferați carnea de porc într-un castron și acoperiți.

  • Pasul 3

    Scoateți frunzele de dafin din lichiorul de gătit și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți sosul pentru 20-25 de minute sau până când rămân doar aproximativ 1/5. Tăiați carnea, apoi răsturnați sosul lipicios și amestecați bine pentru a se încălzi. Sezon.

  • Pasul 4

    Aruncați varza roșie cu sucul de lime și puțină sare, apoi serviți carnea de porc cu tacos, varza îmbrăcată, ardei iute și frunze de coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 238
  • Gras 13.9g
  • Saturează 4.7g
  • Carbohidrați 1.9g
  • Zaharuri 1.7g
  • Fibră 0,7g
  • Proteină 26g
  • Sare 0,8g
.
#Carnitas #porc #trase #foc #mic
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *