Tipul bucătăriei:
Cartel de miel marinat cu muștar și rozmarin
- serveste 8
- Uşor
Cu rozmarin, usturoi și muștar de Dijon, acest cartier de miel marinat este grozav la grătar și va deveni rapid favoritul familiei. Toată pregătirea poate fi făcută cu o zi înainte, oferind divertisment relaxat.
Ingrediente
- rozmarin 2 crengute, tocate
- usturoi 4 cuișoare grase, zdrobite
- mustar Dijon 4 lingurite
- ulei de masline
- Miel la grătar 3, tuns francez
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă rozmarinul cu usturoiul zdrobit, muștarul și 3 linguri ulei de măsline. Asezoneaza bine.
-
Pasul 2
Tăiați cartele de miel în porții de 2 sau 3 oase și acoperiți cu marinada, folosind mâinile pentru a acoperi uniform. Acoperiți cu folie alimentară sau puneți într-o pungă mare de congelator și lăsați la marinat câteva ore sau peste noapte la frigider.
-
Pasul 3
Când sunteți gata să gătiți, luați rafturile de la marinată și gătiți-le pe cea mai răcoroasă parte a grătarului timp de 10 minute, întorcându-le frecvent pentru roz, sau până când sunt gătite după bunul plac. Tăiați în cotlet individual și serviți imediat.
Informatii nutritionale
- Kcals 226
- Carbohidrați 0,3g
- Proteină 13g
- Gras 19.1g
- Sare 0,18g