Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cartofi dulci copți cu cremă feta și chorizo ​​crocant

Cartofi dulci copți cu cremă feta și chorizo ​​crocant

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

În unele nopți, doar un cartof copt va face. De ce să nu o faceți ceva mai specială cu această rețetă de cartofi dulci copți cu cremă feta și chorizo ​​crocant? Mâncare de confort suprem.


Ingrediente

  • cartofi dulci 2 mari, curățate
  • smantana 100 ml
  • feta 50g, maruntita
  • jalapeños murat 4 felii dintr-un borcan, tocate
  • coriandru tocat pentru a face 2 linguri
  • chorizo 4 felii dintr-un pachet de delicatese, tăiate fâșii
  • nasturel o mână, să servească

Metodă

  • Pasul 1

    Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Înțepăm cartofii peste tot cu o furculiță apoi coaceți aproximativ 45 de minute, sau până se înmoaie.

  • Pasul 2

    Pasul 2

    În timp ce cartofii se coace, amestecați smântâna și feta într-un robot de bucătărie mic (sau amestecați foarte bine într-un castron). Se amestecă jalapeños și coriandru. Prăjiți chorizo-ul într-o tigaie uscată până devine crocant.

  • Pasul 3

    Pasul 3

    Împărțiți cartofii și împărțiți crema de feta între ei. Se presara peste chorizo ​​crocant si se serveste cu nasturel.

Informatii nutritionale

  • Kcals 565
  • Carbohidrați 63g
  • Proteină 16.2g
  • Gras 25.2g
  • Sare 1.8g
  • Saturate 14g
  • Fibră 10.5g
#Cartofi #dulci #copți #cremă #feta #și #chorizo #crocant
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *