Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Caserolă cu cârnați și fasole

Caserolă cu cârnați și fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Această rețetă de caserolă cu cârnați și fasole este gata în mai puțin de o oră și sub 500 de calorii – perfectă pentru o masă la mijlocul săptămânii


Încercați această caserolă cu cârnați și fasole, apoi verificați caserola noastră vegetariană.

Ingrediente

  • cârnați 6 ierburi, condimentate precum toulouse
  • ulei pentru prăjit
  • slănină striată 6 felii, tocate
  • praz 1 mare, feliat
  • usturoi 1 cuișoare, feliat
  • vin alb 1 pahar mare
  • supă de pui 200 ml
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • fasole de unt 2 cutii de 400 g, scurse și clătite
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Rumeniți cârnații peste tot în puțin ulei într-o tigaie adâncă. Scoateți din tigaie și tăiați fiecare în 3 bucăți pe diagonală.

  • Pasul 2

    Gatiti baconul in aceeasi tigaie pana devine auriu, apoi adaugati prazul si usturoiul si gatiti pana prazul este moale. Adăugați înapoi cârnații, vinul, bulionul, fulgii de ardei iute și fasolea de unt. Se fierbe timp de 15-20 de minute până când cârnații sunt gătiți. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 423
  • Gras 15.7g
  • Saturate 6g
  • Carbohidrați 61,9g
  • Fibră 3g
  • Proteină 6.8g
  • Sare 0,5g
.
#Caserolă #cârnați #și #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast