Tipul bucătăriei:
Caserolă cu pulpă de pui
- serveste 4
- Puțin efort
Această nouă caserolă cu cartofi, pui și tarhon este o oală grozavă pentru a hrăni familia. Este gata într-o oră și mai puțin de 500 de calorii – perfect pentru mijlocul săptămânii
Pregătește această caserolă cu pulpă de pui, apoi verifică-ne caserolă cu pui Dijon, caserolă de cârnați, caserolă vegetariană și rețete mai reconfortante de caserolă.
Ingrediente
- pulpe întregi de pui 6
- ulei
- eşalotă 2, decojite și tăiate în sferturi
- cartofi noi 300 g, curățate și tăiate la jumătate
- frișcă 150 ml
- supă de pui 200 ml
- mustar Dijon 2 linguri
- tarhon buchet mic, tocat
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți pulpele de pui într-o tigaie adâncă sau o caserolă cu capac în puțin ulei pentru a rumeni pielea. Se rastoarna, se adauga salota si se rumenesc un minut. Adăugați cartofii, smântâna și supa și aduceți la fiert. Sezon. Adăugați muștarul și jumătate de tarhon, apoi fierbeți cu capac timp de 40 de minute, sau până când cartofii sunt fragezi și puiul fiert, răsturnându-i dacă este nevoie. Se împrăștie cu restul de tarhon.
Informatii nutritionale
- Kcals 406
- Gras 30.1g
- Saturate 12.8g
- Carbohidrați 13.5g
- Zaharuri 3g
- Fibră 1.8g
- Proteină 19.4g
- Sare 1.2g