Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Caserola Carnati Toulouse Cu Fasole Unt

Caserolă de cârnați Toulouse și fasole cu unt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acest cârnați, slănină și fasole unt are toată aroma unei caserole gătite lent, dar este atât de ușor de făcut și durează mai puțin de 1 oră pentru a găti – perfect pentru o masă reconfortantă la mijlocul săptămânii


Încercați această caserolă de cârnați Toulouse și fasole cu unt, apoi verificați caserola noastră vegetariană.

Ingrediente

  • cârnați 6 picante, Toulouse sunt bune
  • slănină striată 6 felii, tocate
  • praz 1 mare, feliat
  • usturoi 1 cuișoare, feliat
  • vin alb 1 pahar mare
  • supă de pui 200 ml
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • fasole de unt 2 cutii de 400 g, scurse și clătite
  • pătrunjel un buchet mic, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Rumeniți cârnații în puțin ulei. Scoateți din tigaie și tăiați în bucăți. Rumeniți baconul în aceeași tigaie apoi adăugați prazul și usturoiul și gătiți până se înmoaie.

  • Pasul 2

    Adăugați înapoi cârnații, vinul, bulionul, fulgii de ardei iute și fasolea de unt. Se fierbe 10-15 minute până când cârnații sunt gătiți. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 474
  • Gras 28.6g
  • Carbohidrați 22.4g
  • Fibră 6.3g
  • Proteină 26g
  • Sare 3,66g
#Caserolă #cârnați #Toulouse #și #fasole #unt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *