Tipul bucătăriei:
Caserolă de cârnați Toulouse și fasole cu unt
- serveste 4
- Uşor
Acest cârnați, slănină și fasole unt are toată aroma unei caserole gătite lent, dar este atât de ușor de făcut și durează mai puțin de 1 oră pentru a găti – perfect pentru o masă reconfortantă la mijlocul săptămânii
Încercați această caserolă de cârnați Toulouse și fasole cu unt, apoi verificați caserola noastră vegetariană.
Ingrediente
- cârnați 6 picante, Toulouse sunt bune
- slănină striată 6 felii, tocate
- praz 1 mare, feliat
- usturoi 1 cuișoare, feliat
- vin alb 1 pahar mare
- supă de pui 200 ml
- fulgi de chilli o ciupitura
- fasole de unt 2 cutii de 400 g, scurse și clătite
- pătrunjel un buchet mic, tocat grosier
Metodă
-
Pasul 1
Rumeniți cârnații în puțin ulei. Scoateți din tigaie și tăiați în bucăți. Rumeniți baconul în aceeași tigaie apoi adăugați prazul și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
-
Pasul 2
Adăugați înapoi cârnații, vinul, bulionul, fulgii de ardei iute și fasolea de unt. Se fierbe 10-15 minute până când cârnații sunt gătiți. Se condimenteaza si se adauga patrunjelul.
Informatii nutritionale
- Kcals 474
- Gras 28.6g
- Carbohidrați 22.4g
- Fibră 6.3g
- Proteină 26g
- Sare 3,66g
#Caserolă #cârnați #Toulouse #și #fasole #unt