Skip to content

Tipul bucătăriei:

Caserola de vita, castane si vin rosu

Caserolă de vită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Încălzește-te iarna aceasta cu o tocană copioasă. Nu poți greși cu bucăți de carne de vită, castane și morcovi gătite încet împreună în vin roșu


Încercați această caserolă de vită, apoi verificați caserola de pui, caserola de cârnați, caserola vegetariană și mai multe rețete de caserole.

Ingrediente

  • carne de vită (brasă) sau friptură sau făină
  • ceapă 2, tocat
  • thym e 4 crengute
  • ulei de masline
  • supa de vita 600 ml, cub sau concentrat
  • castane 400g, ambalaj sub vid sau proaspăt
  • morcovi 4, feliate
  • vin roșu 500 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți 1 kg carne de vită tăiată în făină asezonată, apoi prăjiți în puțin ulei până se rumenește.

  • Pasul 2

    Adăugați 2 cepe tocate și prăjiți până încep să se rumenească. Adăugați cimbru, vin roșu și supa de vită, aduceți la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră, cu capacul. Adăugați morcovi și castane tăiate felii, condimentați și gătiți încă o oră, închideți capacul.

#Caserolă #vită
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *