Tipul bucătăriei:
Chiftelă de chiftel și tava feta
- servește 4 persoane
- Uşor
Meatbakes ne face fericiți, indiferent de anotimp. Faceți-vă viața mai ușoară și serviți aceste chiftele în stil mediteranean ca o tavă all-in-one cu cartofi noi, feta sfărâmicioasă și roșii de prune pentru o masă de familie în timpul săptămânii
Faceți această chiftelă de chorizo și tava feta pentru o cină reconfortantă în familie. De asemenea, verificați mai multe rețete delicioase de chiftele, cum ar fi chiftelele noastre italiene la cuptor.
Ingrediente
- cartofi noi 500g, tăiate în sferturi
- ulei de masline 2 linguri
- roșii prune pentru copii 200g, înjumătățit
- feta Pachet de 200g, sfărâmat
- patrunjel cu frunze plate o mână de frunze, tocate
CHIFTELE
- carne tocată de porc 400g
- gatind chorizo 200g, jupuit și tocat mărunt
- ou 1
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- ceapă 1 mic, ras
- chimen măcinat 1 linguriță
- boia afumată dulce 1 linguriță
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Aruncați cartofii în uleiul de măsline și condimentați. Se împrăștie peste fundul unei forme de prăjire antiaderente și se prăjește timp de 20 de minute până când începe să se rumenească.
-
Pasul 2
Între timp, puneți toate ingredientele pentru chifteluțe într-un castron, condimentați și amestecați până se combină bine. Formați amestecul în chifteluțe mici (ar trebui să puteți face aproximativ 24), apoi adăugați-le în forma de prăjire. Coaceți încă 15 minute, apoi adăugați roșiile și feta. Coaceți timp de 10-15 minute sau până când roșiile încep să se înmoaie și feta începe să se topească și să devină auriu pal. Imprastie cu patrunjel si serveste cu salata, daca iti place.
Informatii nutritionale
- Kcals 665
- Gras 43.1g
- Saturează 17.7g
- Carbohidrați 23.8g
- Zaharuri 5.2g
- Fibră 4g
- Proteină 43,5g
- Sare 3.3g