Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Bánh Mì cu chiftele de porc

Chiftelă de porc bánh mì

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Am ambalat aceste sandvișuri vietnameze crocante cu chiftele suculente de porc, legume murate feliate subțire și ierburi proaspete


Ingrediente

  • carne tocată de porc 500g
  • usturoi 3 cuișoare, zdrobite
  • ghimbir 2 bucăți de mărimea degetului mare, rase mărunt
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • sos de pește 2 linguri
  • zahăr brun moale deschis 1 lingură
  • ulei vegetal 1 lingură

MURĂTURI

  • otet de orez 3 linguri
  • zahăr brun moale deschis 1 lingură
  • castravete 1 mic, decojit în panglici
  • morcov 1 mic, decojit în panglici
  • mooli ¼, decojit în panglici
  • ardei iute roșu 1, feliat subțire

A SERVI

  • baghete mici 4, înjumătățit pe orizontală
  • maioneză 8 linguri
  • ceapa de primăvară 1, feliat fin
  • coriandru o mică mână de frunze
  • mentă o mică mână de frunze

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face murăturile, puneți oțetul de orez, zahărul și câteva condimente într-un castron și bateți. Se adaugă castravetele, morcovul, mooli și ardeiul iute, se amestecă bine și se răcește 30 de minute.

  • Pasul 2

    Incarcati tocatul intr-un castron cu usturoiul, ghimbirul, ardeiul iute, sosul de peste si zaharul si amestecati foarte bine. Se formează în 20 de chiftele și se răcește timp de 30 de minute.

  • Pasul 3

    Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți chiftelele timp de 6-8 minute la foc mediu sau până sunt cu adevărat aurii și fierte. Întindeți baghetele cu multă maion pe ambele părți, apoi îngrămădiți chiftelele. Scurgeți murăturile și completați-le și împreună cu câteva ceapă de primăvară, coriandru și mentă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 971
  • Gras 66.2g
  • Saturează 8.7g
  • Carbohidrați 58.2g
  • Zaharuri 17.2g
  • Fibră 3.8g
  • Proteină 33,8g
  • Sare 2.7g
.
#Chiftelă #porc #bánh #mì
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *