Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Chifle picante de porc BBQ cu salată de rau

Chiftele de porc BBQ picante cu salată de rau

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 8-10
  • Uşor

Gătitul lent este cel mai bun mod de a obține topitura suculentă în umărul de porc din gură. Aceste chifle suculente de porc sunt serios tandre și sunt mulțumirea perfectă a mulțimii de weekend


Ingrediente

  • umăr de porc dezosat 2 kg, piele și cea mai mare parte a grăsimii îndepărtate
  • ulei vegetal

Frecați uscat

  • chimen măcinat 1 lingură
  • zahar brun 1 lingură
  • boia afumată fierbinte 2 linguri
  • piper negru 1 lingură

Sos picant pentru grătar

  • ketchup de roșii 150ml
  • otet de vin rosu 100 ml
  • sos Worcestershire 2 linguri
  • sos de soia 2 linguri
  • zahar brun 75g
  • pudra de muștar 1 lingură

Slaw de cohlrabi

  • gulie 1 măr măr, curățat și mărunțit
  • Mar verde 1, miez și tăiat în chibrituri
  • ceapa rosie 1/2, feliat fin
  • smantana 1 lingură
  • maioneză 1 lingură
  • lămâie o stoarcere de suc

A servi

  • rulouri albe moi
  • salata moale

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ingredientele frecației uscate împreună cu 1 lingură de sare, apoi se întinde pe tot carnea de porc.

  • Pasul 2

    Se acoperă și se răcește cel puțin 4 ore, dar de preferință peste noapte.

  • Pasul 3

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7.

  • Pasul 4

    Puneți carnea de porc într-o cratiță mare, stropiți cu 2 linguri de ulei și gătiți-o, descoperită la cuptor, timp de 30 de minute.

  • Pasul 5

    Întoarceți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz 3, acoperiți carnea de porc cu un capac, apoi gătiți timp de 3,5 ore sau până când carnea se destramă.

  • Pasul 6

    Se toarnă grăsimea din caserolă, apoi se adaugă sosul de grătar în carne și se gătește, neacoperit, timp de 20 de minute până când se lipesc și se glazurează.

  • Pasul 7

    Aruncați împreună ingredientele de salată. Tăiați carnea în bucăți și aruncați-o prin sos. Se îngrămădesc în chifle cu salată moale și salată.

  • Pasul 8

    Între timp, pentru a face sosul pentru grătar, puneți toate ingredientele într-o tigaie mică și fierbeți timp de 10 minute.

Informatii nutritionale

  • Kcals 510
  • Gras 18.5g
  • Saturează 4.8g
  • Carbohidrați 38,5g
  • Zaharuri 17g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 46g
  • Sare 3g
.
#Chiftele #porc #BBQ #picante #salată #rau
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast