Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de Chitelute de Pui Harissa cu Bulgar

Chiftele de pui Harissa cu bulgar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Consultați rețeta noastră sănătoasă de chiftele de casă, aromate cu harissa picant. Puteți folosi carne tocată de pui sau curcan în această masă ușoară, plină de aromă, la mijlocul săptămânii


Preparați aceste chifteluțe de pui harissa pentru o cină sănătoasă, apoi consultați mai multe rețete delicioase de chifteluțe, cum ar fi chiftele noastre italiene la cuptor și chiftele vegetariene. De asemenea, avem multă inspirație pentru rețete sănătoase de pui.

Ingrediente

  • grâu bulgar 100 g
  • supă de pui 200 ml, fierbinte
  • carne slabă de pui sau curcan 250 g
  • harissa 1 lingura
  • ceapa rosie 1 mic, ½ ras și ½ felii subțiri
  • ulei de masline
  • mentă o mână mare, tocată
  • pătrunjel cu frunze plate o mână mare, tocată
  • iaurt natural a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti bulgarul intr-un bol, turnati peste bulionul clocotit apoi acoperiti cu folie alimentara si lasati 15 minute.

  • Pasul 2

    Între timp, amestecați carnea tocată, harissa și ceapa rasă într-un castron cu niște condimente. Rulați în bile mici, de mărimea unei nuci. Încinge 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă. Prăjiți chiftelele timp de aproximativ 15 minute, întorcându-le până devin aurii și fierte.

  • Pasul 3

    Scurgeți bulgarul și amestecați cu ceapa feliată, menta și pătrunjelul, un strop de ulei de măsline și multe condimente. Serviți chiftelele pe bulgar, stropite cu orice suc de tigaie și o lingură de iaurt natural.

Informatii nutritionale

  • Kcals 404
  • Gras 9.5g
  • Saturate 1.5g
  • Carbohidrați 39,5g
  • Fibră 1.5g
  • Proteină 39,5g
  • Sare 0,5g
#Chiftele #pui #Harissa #bulgar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *