Tipul bucătăriei:

Rețetă de chiftele sălbatice cu burrata și pesto

Chifteluțe zdrobite cu burrata și pesto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 6
  • Uşor

Faceți chiftelele noastre de casă într-un sos de roșii bogat, cu garlicky, pentru un încălzitor de iarnă reconfortant pentru a servi întreaga familie


Faceți aceste chiftele de cârnați pentru o cină reconfortantă în familie. Consultați, de asemenea, mai multe rețete delicioase de chiftele, cum ar fi chiftelele noastre italiene la cuptor, chiftelele sănătoase și chiftelele vegetariene.

Încercați să vă faceți propriul pesto pentru acest fel de mâncare cu rețeta noastră de pesto de casă.

Ingrediente

  • ulei de masline 3 linguri
  • usturoi 2 cuișoare, feliate subțire
  • roșii de prune 2 cutii de 400 g
  • piure de tomate 1 lingură
  • supă de pui 300ml
  • zahăr (orice fel va face) 1 linguriță
  • oțet balsamic 2 lingurițe
  • unt 50g
  • busuioc o grămadă mică, tocată
  • rigatoni 500g
  • burrata 2 întregi, rupte în bucăți
  • pesto proaspăt 1 cadă

CHIFTELE

  • pesmet alb moale 100g
  • lapte 2 linguri
  • carne tocată de porc 300g
  • carne tocata de vita 300g
  • cârnați cumberland 200g, jupuit
  • ceapă 1, curățat și ras
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • parmezan ras fin pentru a face 2 linguri, plus extra pentru servire
  • patrunjel cu frunze plate tocat mărunt pentru a face 2 linguri
  • ou 1

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face chiftelele, încleiați pesmetul într-un castron, presărați laptele și aruncați. Adăugați restul de ingrediente și condimente, apoi folosiți o lingură de lemn sau mâinile curate pentru a amesteca împreună. Se formează în 24 de chiftele mici.

  • Pasul 2

    Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare, adâncă. Rumeniti chiftelutele peste tot in bucati, scoateti-le la sfarsit. Nu trebuie să le gătiți până la capăt, deoarece vor fierbe mai târziu în sos.

  • Pasul 3

    Adăugați restul de ulei și fierbeți ușor usturoiul feliat timp de 2-3 minute. Includeți roșiile și rupeți-le cu o lingură. Adăugați piureul de roșii, bulionul, zahărul și oțetul, aduceți la foc mic și fierbeți timp de 30 de minute. Întoarceți chiftelele, puneți un capac și gătiți timp de 15 minute. Se amestecă untul și busuiocul.

  • Pasul 4

    Gatiti rigatoni urmand instructiunile pachetului. Puneți pastele în boluri calde cu chifteluțe și sos și adăugați cu niște burrata, pesto și mai mult parmezan, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 966
  • Gras 52,5g
  • Saturează 20.3g
  • Carbohidrați 73,5g
  • Zaharuri 10.8g
  • Fibră 8.2g
  • Proteină 45,8g
  • Sare 2.1g
.
#Chifteluțe #zdrobite #burrata #și #pesto
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast