Skip to content

Tipul bucătăriei:

6951

Chirtărițe de ghimbir și porc cu tăiței

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Carnea tocată de porc este o masă de mare valoare la mijlocul săptămânii. Transformă acest produs de bază de zi cu zi în chiftele orientale cu ardei iute și usturoi, servite cu tăiței și pak choy în doar o jumătate de oră și poți servi patru un fel de mâncare delicios de sănătos.


Ingrediente

  • carne tocată de porc 500 g
  • ceapa verde 4, tăiate cubulețe
  • ghimbir bucată de mărimea degetului mare,, ras
  • sos de soia
  • gălbenuș de ou 1, bătut
  • tăiței cu ouă medii 2 cuiburi
  • ardei iute roșu 1, însămânțat și tăiat cubulețe
  • ulei de nuci măcinate
  • vin de orez
  • pak choi a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați carnea tocată de porc, jumătate din ceapa primăvară, ghimbirul, 1 linguriță de sos de soia și oul. Formați în douăsprezece chifteluțe mici și răciți.

  • Pasul 2

    Gătiți tăițeii și scurgeți. Se încălzește 1 linguriță de ulei de arahide într-o tigaie și se prăjesc chiftelele câte opt minute pe fiecare parte, până se rumenesc și sunt fierte.

  • Pasul 3

    Încălziți încă o linguriță de ulei în tigaie și prăjiți ceapa primăvară și chilli rămase timp de 1 minut.

  • Pasul 4

    Adăugați tăițeii, amestecați cu 1 lingură de sos de soia și un strop de vin de orez. Serviți cu chiftele și pak choy aburit.

Informatii nutritionale

  • Kcals 343
  • Gras 16.3g
  • Carbohidrați 19.7g
  • Fibră 1.8g
  • Proteină 28.7g
  • Sare 1.3g
#Chirtărițe #ghimbir #și #porc #tăiței
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *