Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de clătite crocante de rață cu piersici

Clătite crocante de rață și piersici

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Sosul picant de piersici face o răsucire grozavă și simplă clătitelor crocante de rață clasice. Este mult mai satisfăcător decât să suni la un restaurant la pachet


Încercați aceste clătite crocante de rață, apoi verificați clătitele noastre americane, clătitele sărate, clătitele cu cartofi, clătitele cu aluat și mai multe rețete de clătite.

Ingrediente

  • pulpe de rață 2
  • cinci condimente chinezești 1 lingura
  • ceapa verde 12 mici, ambele capete tăiate
  • ulei de susan 1 lingura
  • clătite chinezești gata făcute 10 -12
  • muguri de fasole 1-2 pumni, albite

SOS DE PIERSICI

  • piersici 2 mari, înjumătățiți și cu pietre
  • suc de portocale 3 linguri
  • ghimbir tulpină 1 bila, feliata plus 1 lingura de sirop
  • cinci condimente chinezești ½ linguriță
  • orez vin Oțet 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Cu o zi înainte, sau cu cel puțin câteva ore înainte, folosiți o furculiță pentru a înțepa pielea pulpelor de rață peste tot. Amestecați cele cinci condimente, ½ linguriță de piper negru spart și 1 linguriță de sare și frecați peste toată rata. Lăsați-le la frigider într-o tavă de copt câteva ore sau peste noapte.

  • Pasul 2

    Pentru a găti, încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Uscați pulpele de rață și puneți-le cu pielea în jos într-o tigaie rece. Se pune la foc mediu-mare și se gătește până când pielea devine crocantă și maronie. Întoarceți-l pentru a se crocanta partea inferioară, apoi ridicați într-o tavă mică de prăjire. Ungeți blaturile cu sirop de ghimbir și turnați 200 ml apă în jurul pulpelor de rață. Se da la cuptor pentru 20 de minute in timp ce pregatesti piersicile.

  • Pasul 3

    Puneți jumătățile de piersici într-o tavă mică de copt, cu pielea în jos și împrăștiați-le cu sucul de portocale, felii de ghimbir cu tulpină și ½ linguriță de pudră chinezească de cinci condimente. Când rața s-a fiert timp de 20 de minute, coboară cuptorul la 140C/ventilator 120C/gaz 1, adaugă vasul cu piersici pe raftul de mai jos și coace încă 45 de minute împreună.

  • Pasul 4

    Scoateți piersicile și întoarceți cuptorul înapoi la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Mai lăsați rața la cuptor încă 15 minute până când se înmoaie cu adevărat, carnea cade de pe os și pielea este crocantă.

  • Pasul 5

    Îndepărtați pielea de piersici și aruncați-o. Puneți pulpa de piersici, împreună cu sucurile din vasul cu piersici și ghimbirul, într-un blender. Adăugați oțetul și amestecați până la un piure neted, apoi lăsați să se răcească într-un bol.

  • Pasul 6

    Se amestecă ceapa primăvară cu uleiul de susan și se gătește în două reprize până se carbonizează și se înmoaie, apoi se taie în bucăți mici. Încălziți clătitele.

  • Pasul 7

    Pentru a servi, întindeți o clătită cu puțin sos de piersici. Se taie peste niște carne de rață, se adaugă câteva bucăți de ceapă la grătar și câțiva muguri de fasole, apoi se rulează și se mănâncă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 531
  • Gras 19.2g
  • Saturate 4.2g
  • Carbohidrați 45.2g
  • Zaharuri 21.8g
  • Fibră 6g
  • Proteină 41.3g
  • Sare 2.9g
.
#Clătite #crocante #rață #și #piersici
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *