Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă cu coaste chinezești

Coaste chinezești lipicioase

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Aceste coaste lipicioase de porc chinezesc sunt foarte ușor de făcut și un fel de mâncare excelent pentru a vă trata familia și prietenii în weekend. Se servește cu niște orez și se bagă!


Ingrediente

  • coaste de porc 2 rafturi mici, aproximativ 900g în total
  • supă de pui 700 ml
  • anason stelat 3
  • sos de soia 2 linguri
  • otet de orez 2 linguri
  • orez basmati aburit Pungă de 250g
  • ceapa verde 4, mărunțită
  • castravete 1/4, mărunțit
  • seminte de susan 1 linguriță

GLAZURĂ

  • sos de soia 2 linguri
  • vin de orez shaoxing 3 linguri
  • zahar brun 2 linguri
  • sos hoisin 4 linguri
  • Boabe de piper Szechuan 1/4 linguriță, zdrobită
  • 5 condimente chinezesti 1/2 linguriță

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Puneți coastele pe partea cărnoasă în jos într-o formă de copt, apoi turnați peste puiul de pui. Adăugați anasonul stelat, sosul de soia și oțetul de orez. Acoperiți bine cu folie și gătiți timp de o oră.

  • Pasul 2

    Între timp, puneți toate ingredientele glazurii într-o tigaie cu un strop de apă și fierbeți ușor până când zahărul s-a topit.

  • Pasul 3

    Scoateți coastele și turnați lichidul braconaj. Puneți cuptorul la 190C / ventilator 170C / gaz 5.

  • Pasul 4

    Întoarceți coastele și periați-le peste tot cu glazura. Gatiti inca 30 de minute, periat cu mai multa glazura in mod regulat. Tăiați în secțiuni și serviți cu orez, ceapă de primăvară, castraveți și un strop de semințe de susan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 667
  • Gras 33.2g
  • Saturează 12.6g
  • Carbohidrați 39g
  • Zaharuri 17.7g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 51.7g
  • Sare 4g
.
#Coaste #chinezești #lipicioase
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *