Close
Skip to content

Tipul bucătăriei:

Coaste la cuptor lent cu sos BBQ de ananas

Coaste la cuptor lent cu sos BBQ de ananas

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Aceste coaste cu braț lent sunt luate cu o saramură uscată. Ușor vindecarea lor înseamnă că sunt destul de fragede și perfect condimentate. Ideal pentru îngheț, așa că mergeți mai departe pentru un grătar fără stres. Se servește cu porumb prăjit și slaw cremos


Ingrediente

  • rafturi de coaste de porc 1,5 kg
  • porumb a servi
  • salată de varză a servi

Saramură uscată

  • zahar brun 2 linguri
  • sare de mare 2 linguri
  • Pulbere de muștar englezesc 1 lingură
  • boia afumată 1 lingură
  • praf de ardei iute 1 linguriță
  • boabe de piper negru 1 linguriță
  • granule de usturoi 1 linguriță
  • portocale 2, poftă de
  • foi de dafin 2

Sos

  • roșii feliate 400g tablă
  • ceapă 1, tocat
  • usturoi 3 cuișoare, tocate grosier
  • oțet de cidru 3 linguri
  • zahar brun 75g
  • sos de soia 1 lingură
  • sos Worcestershire 1 lingură
  • suc de ananas 500 ml
  • anason stelat 1

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă toate ingredientele de saramură uscată, cu excepția frunzelor de dafin, într-un robot de bucătărie. Se toarnă peste coaste, se rupe peste frunzele de dafin și se freacă. Se acoperă și se răcește cel puțin 2 ore, dar de preferință peste noapte.

  • Pasul 2

    Încălziți cuptorul la 160 ° C / ventilator 140 ° C / gaz 3. Clătiți ușor saramură uscată din coaste și puneți-o într-o formă de copt. Se amestecă toate ingredientele sosului, cu excepția anasonului stelat, într-un robot de bucătărie.

  • Pasul 3

    Se adaugă în forma de prăjire cu anason stelat și se acoperă bine cu un strat dublu de folie. Gatiti la cuptor 2 ore si jumatate, tocand regulat, apoi indepartati folia si gatiti inca 30 de minute pentru a reduce sosul.

  • Pasul 4

    În această etapă puteți, odată răcit, să introduceți porțiuni de coaste în pungi pentru congelator, împreună cu sosul și să înghețați. Pentru dezgheț, lăsați-l la frigider peste noapte.

  • Pasul 5

    Pentru a termina coastele, încălziți un grătar sau un grătar la mare și puneți coastele pe o foaie de copt sau direct pe grătar. Se lasă la grătar timp de 5-10 minute, în mod regulat cu sosul până se caramelizează.

  • Pasul 6

    Se servește cu mai mult sos, porumb-pe-șobolan și salată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 515
  • Gras 25g
  • Saturează 6.7g
  • Carbohidrați 45.6g
  • Zaharuri 44g
  • Fibră 2.9g
  • Proteină 25.4g
  • Sare 2g
.
#Coaste #cuptor #lent #sos #BBQ #ananas
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast