Skip to content

Tipul bucătăriei:

Un fundal roșu cu o ardezie de marmură.  Ardezia este acoperită cu cartofi jacket acoperiți cu friptură de vită feliată

Coji de cartofi încărcate cu carne de vită și hrean

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 4
  • Uşor

Profită la maximum de carnea de vită rămasă de la prânzul de duminică și folosește-o pentru a acoperi coajele de cartofi umplute împreună cu un sos de hrean. Aceasta este o cină ușoară luni seara pentru patru persoane


Faceți aceste coji de cartofi încărcate cu carne de vită și hrean, apoi consultați coajele noastre de cartofi cu brânză și multe alte idei pentru umpluturi de cartofi.

Ingrediente

  • coacerea cartofilor 2 medii
  • ulei de masline 1⁄2 lingura
  • sos de hrean 1-2 linguri, plus suplimentar pentru servire
  • smântână sau crème fraîche 2 linguri
  • arpagic 1⁄2 o grămadă mică, tocată mărunt
  • stilton sau altă brânză albastră 25 g, maruntit
  • restul de friptură de vită 150 g, feliate fin
  • ridichi 4, feliate fin

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Înțepăți cartofii peste tot cu un cuțit ascuțit sau cu o furculiță, apoi frecați cu ulei și niște condimente și coaceți pe raftul din mijloc al cuptorului timp de 1 oră până devin aurii, crocanți. – piele și fragedă pe tot parcursul. Se răcește până când este suficient de cald pentru a fi manipulat.

  • Pasul 2

    Tăiați cartofii în jumătate pe lungime, apoi scoateți cea mai mare parte a pulpei într-un castron folosind o lingură, lăsând un strat de cartofi de 5 mm grosime atașat de coajă. Piurează pulpa cartofului cu sosul de hrean, smântână, cea mai mare parte a arpagicului și cea mai mare parte a brânză. Se condimentează și se amestecă bine pentru a se combina.

  • Pasul 3

    Aranjați cojile de cartofi pe o tavă de copt, apoi umpleți cu amestecul de piure. Se împrăștie peste brânza rămasă și se coace timp de 15 minute până când coaja devine crocantă și umplutura clocotește și devine aurie pe pete. Brânza ar trebui să fie complet topită.

  • Pasul 4

    În timp ce coaja cartofilor se coace, răsturnați restul de carne de vită pe o foaie de folie, închideți-o ca un pachet și puneți la cuptor alături de coaja cartofilor timp de 5-8 minute pentru a se încălzi. Acoperiți pieile încărcate cu carne de vită, puțin sos de hrean, feliile de ridichi și arpagicul rămas.

Informatii nutritionale

  • Kcals 251
  • Gras 10.8g
  • Saturate 5g
  • Carbohidrați 20.6g
  • Zaharuri 2.3g
  • Fibră 2.6g
  • Proteină 16.6g
  • Sare 0,3g
#Coji #cartofi #încărcate #carne #vită #și #hrean
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *