Skip to content

Tipul bucătăriei:

Colasă de miel înăbușită cu nucă de cocos și cardamom

Colasă de miel înăbușită cu nucă de cocos și cardamom

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de coajă de miel înăbușită cu nucă de cocos și cardamom face o carne delicioasă, care se îndepărtează de os, într-un sos plin de aromă și ușor condimentat. Este perfect pentru o masă specială în doi.


Ingrediente

  • ulei vegetal 2 linguri
  • păstăi de cardamom 4, lovit
  • cuișoare 3, pământ
  • scorţişoară ½ linguriță
  • praf de ardei iute 1 lingura
  • coriandru 3 lingurite
  • ceapă 1, feliate fin
  • ghimbir o bucată mare, rasă
  • usturoi 3 cuișoare, zdrobite
  • lapte de nucă de cocos 1 cutie de 400 g
  • tulpini de miel 2 mici
  • supă de pui aproximativ 750 ml
  • garam masala 1 lingura
  • coriandru o grămadă mică, tocată pentru a servi
  • orez basmati a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 2 linguri de ulei într-o caserolă suficient de mare pentru a încăpea carnea într-un singur strat. Adăugați condimentele și gătiți timp de 20 de secunde până sfârâie. Se adauga ceapa cu un praf de sare si se caleste pana se inmoaie si se rumeneste pe margini.

  • Pasul 2

    Adăugați mielul la ceapă și amestecați să se rumenească puțin pe toate părțile. Adăugați ghimbirul și usturoiul și gătiți câteva minute, amestecând. Adăugați laptele de cocos și suficient bulion pentru a ajunge la ¾ din drumul de miel. Acoperiți și fierbeți timp de 2 ore sau până când se înmoaie. Scoateți mielul cu atenție, adăugați garam masala și reduceți lichidul până când devine picant. Puneți mielul înapoi și încălzit apoi serviți cu basmati și coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 915
  • Gras 71.3g
  • Carbohidrați 16.5g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 53.1g
  • Sare 0,6g
#Colasă #miel #înăbușită #nucă #cocos #și #cardamom
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *