Skip to content

Tipul bucătăriei:

15169

conchiglie umplute cu cârnați și linte

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Aceasta este mâncarea italiană de confort în cea mai bună formă – o prăjitură de paste de cârnați cu semințe de fenicul și linte Puy mică. Este, de asemenea, un fel de mâncare ușor de dublat pentru o adunare mare. Faceți înainte și introduceți-vă în cuptor când sosesc familia sau prietenii.


Ingrediente

  • scoici gigantice de paste (conchiglie) 300 g
  • ulei de masline
  • cârnați ierburi 8, jupuit
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
  • semințe de fenicul 1 lingurita, zdrobita
  • linte Puy 4 linguri
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • piure de tomate 1 lingura
  • supă de pui 300 ml
  • ricotta ½ cada
  • parmezan 50 g, ras

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți cojile până al dente, apoi clătiți-le sub apă rece pentru a opri gătirea.

  • Pasul 2

    Între timp, încălziți 2 linguri ulei de măsline într-o tigaie. Rupeți bucăți de cârnați în ulei și prăjiți până devin aurii, despărțindu-le cu o spatulă, astfel încât să aveți bucăți de mărimea unui tocat. Se adauga usturoiul si se caleste 2 minute, apoi se adauga semintele de fenicul si se prajesc un minut.

  • Pasul 3

    Pune lintea, roșiile, piureul și bulionul. Se fierbe 20-25 de minute până când lintea este fragedă, dar mai are puțină mușcătură, iar sosul se îngroașă.

  • Pasul 4

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Puneți cojile într-o tavă de copt puțin adâncă, unsă cu ulei și umpleți cu sos. Peste bucăți mici de ricotta și împrăștiați peste parmezan. Gatiti 25-30 de minute pana blaturile sunt aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 756
  • Carbohidrați 60,7g
  • Proteină 35.9g
  • Gras 40g
  • Sare 3.2g
  • Fibră 4.8g
#conchiglie #umplute #cârnați #și #linte
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *