Tipul bucătăriei:
Cotlet de miel cu ceapă de primăvară prăjită
- serveste 2
- Puțin efort
Acest miel condimentat rapid și ușor cu ceapă de primăvară prăjită face pentru o cină sănătoasă la mijlocul săptămânii, dar încă arată elegant. Acest lucru funcționează foarte bine servit cu orez sau tăiței.
Ingrediente
- Cinci condimente chinezești o ciupitura
- cotlet de miel 4 mari sau 6 mici, puțină grăsime tăiată de ulei
- ceapa verde 1 buchet, tocat în lungimi
- ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, decojită și mărunțită
- usturoi 1 cuișoare, feliat
- sos de soia 1 lingura
Metodă
-
Pasul 1
Frecați un praf de cinci mirodenii și niște condimente în fiecare cotlet și puneți-le sub un grătar foarte fierbinte timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc și sunt tari la atingere.
-
Pasul 2
Intre timp se incinge putin ulei intr-un wok si se pune ceapa primavara, se caleste un minut apoi se adauga ghimbirul, se caleste pana ce ceapa este aproape moale si apoi se adauga usturoiul si se amesteca totul. Adăugați sosul de soia și amestecați din nou. Serviți cotleturile cu ceapa primăvară și orez basmati, orez brun sau tăiței.
Informatii nutritionale
- Kcals 359
- Gras 26.2g
- Saturate 11.7g
- Carbohidrați 3g
- Proteină 28.1g