Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cotlet de miel Harissa cu sos de iaurt tahini

Cotlet de miel Harissa cu sos de iaurt tahini

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Aceste cotlet de miel harissa cu sos de iaurt tahini sunt ușor de făcut, gata în doar 30 de minute și sub 500 de calorii


Ingrediente

  • cotlet de miel 12
  • pasta de harissa 2 linguri
  • suc de lămâie 1 lingura
  • fasole verde 200g, fierte pentru a servi
  • seminte de susan (optional)
  • iaurt natural 150 g
  • miere limpede 1/2 lingura
  • tahini 1 lingura
  • suc de lămâie 1 lingura
  • ulei de măsline extra virgin 1 lingura
  • frunze de menta tocate fin pentru a face 2 linguri
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobită

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ingredientele pentru sos și se condimentează. Puneți cotletele într-un vas, amestecați harissa și lămâia și frecați pulpa. Lăsați cel puțin 15 minute.

  • Pasul 2

    Încingeți o tigaie pentru grătar la mare și încărcați cotletele timp de 2-3 minute pe fiecare parte, apoi odihniți-vă. Serviți cotletele cu fasole, un strop de susan și sos.

Informatii nutritionale

  • Kcals 462
  • Gras 28g
  • Saturate 11.3g
  • Carbohidrați 5.9g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 46.2g
  • Sare 0,5g
.
#Cotlet #miel #Harissa #sos #iaurt #tahini
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *