Tipul bucătăriei:
Cotlet de miel Harissa cu sos de iaurt tahini
- serveste 4
- Puțin efort
Aceste cotlet de miel harissa cu sos de iaurt tahini sunt ușor de făcut, gata în doar 30 de minute și sub 500 de calorii
Ingrediente
- cotlet de miel 12
- pasta de harissa 2 linguri
- suc de lămâie 1 lingura
- fasole verde 200g, fierte pentru a servi
- seminte de susan (optional)
- iaurt natural 150 g
- miere limpede 1/2 lingura
- tahini 1 lingura
- suc de lămâie 1 lingura
- ulei de măsline extra virgin 1 lingura
- frunze de menta tocate fin pentru a face 2 linguri
- usturoi 1 cuișoare, zdrobită
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă ingredientele pentru sos și se condimentează. Puneți cotletele într-un vas, amestecați harissa și lămâia și frecați pulpa. Lăsați cel puțin 15 minute.
-
Pasul 2
Încingeți o tigaie pentru grătar la mare și încărcați cotletele timp de 2-3 minute pe fiecare parte, apoi odihniți-vă. Serviți cotletele cu fasole, un strop de susan și sos.
Informatii nutritionale
- Kcals 462
- Gras 28g
- Saturate 11.3g
- Carbohidrați 5.9g
- Fibră 0,8g
- Proteină 46.2g
- Sare 0,5g
#Cotlet #miel #Harissa #sos #iaurt #tahini