Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de cotlet de porc cu naut zdrobit

Cotlet de porc cu naut dulce și acru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Pentru o cină rapidă și delicioasă în mijlocul săptămânii, consultați această rețetă de cotlet suculent. Năutul marinat oferă un amestec real de arome dulci și acre și durează doar 20 de minute pentru a face. Uşor!


Încercați aceste cotlete de porc cu năut, apoi verificați cotletele noastre de porc la cuptor, cotletele de porc în cidru, cotletele de porc glazurate cu soia și mai multe rețete de cotlet de porc.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ceapa rosie 1, înjumătățit și feliat subțire
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • zahăr 1 linguriță
  • supă de pui 100 ml
  • năut 400g tablă
  • patrunjel cu frunze plate o mana mica ,, tocata
  • cotlet de porc 2

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți 1 lingură de ulei de măsline și gătiți ceapa într-un praf mare de sare până când este foarte moale (aproximativ 10 minute). Adăugați oțetul, zahărul și un strop de fum și fierbeți timp de 3 minute.

  • Pasul 2

    Se amestecă nautul până se încălzește, apoi se zdrobesc aproximativ cu partea din spate a unei furculițe. Condimentează apoi amestecă pătrunjelul.

  • Pasul 3

    Încălziți o plită sau o tigaie la cald și condimentați bine cotletele. Țineți cotletul cu clești, cu grăsimea în jos mai întâi în tigaie, pentru ao face și crocanți, apoi plătiți sau prăjiți timp de 5-7 minute pe fiecare parte, până când sunt fierte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 553
  • Gras 27.9g
  • Saturează 7.9g
  • Carbohidrați 26.2g
  • Zaharuri 6.9g
  • Fibră 8.4g
  • Proteină 45g
  • Sare 0,8g
.
#Cotlet #porc #naut #dulce #și #acru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *