Tipul bucătăriei:
Cotlet de porc glazurat cu soia
- servește 2
- Uşor
Încercați aceste cotlete de porc rapide și ușoare, cu o glazură de soia lipicioasă și dulce, are un conținut scăzut de calorii și durează mai puțin de 30 de minute
Încercați aceste cotlete de porc vitrate cu soia, apoi verificați-le cotlet de porc la cuptor, cotlet de porc în cidru, cotlet de porc prăjit și altele rețete de cotlet de porc.
Ingrediente
- cotlet de porc 2, dezosat, cu punctaj gras și condimentat
- sos de soia 4 linguri
- zahar brun 2 linguri
- ulei de susan 2 lingurițe
- fulgi de chilli uscat o ciupitura
- anason stelat 1
- usturoi 1 cuișor, zdrobit
- ghimbir 1 lingură de ras fin
- pak choy 3-4 capete, înjumătățite și aburite pentru a servi
- seminte de susan un ciupit, pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți o tigaie antiaderentă la cald. Utilizați clești pentru a ține fiecare cotlet de porc, cu partea de grăsime în jos, până când a început să se redea și să devină clare și aurii.
-
Pasul 2
Odată ce grăsimea este clară, coaceți cotletele timp de 3 minute de fiecare parte, până se rumenesc.
-
Pasul 3
Se amestecă restul ingredientelor (cu excepția semințelor pak choy și susan) și se toarnă în tigaie.
-
Pasul 4
Reduceți puțin focul, apoi continuați să gătiți și să rotiți până când cotletele sunt glazurate și lipicioase.
-
Pasul 5
Se servește deasupra pach choy-ului aburit cu un strop de semințe de susan.
Informatii nutritionale
- Kcals 445
- Gras 22.1g
- Saturează 7.2g
- Carbohidrați 25.2g
- Zaharuri 24.1g
- Fibră 0,3g
- Proteină 36.2g
- Sare 4.38g