Tipul bucătăriei:
Cotlete de miel cu fasole borlotti pesto
- serveste 2
- Puțin efort
Cotletele de miel la grătar sunt servite cu fasole borlotti caldă și pesto de busuioc pentru o cină delicioasă la mijlocul săptămânii, care este gata în doar 15 minute
Încercați să vă faceți propriul pesto pentru aceste cotlete de miel cu rețeta noastră de pesto de casă.
Ingrediente
- cotlete de miel 4, tuns de grăsime
- ulei de masline
- fasole borlotti 1 tavă de 400 g, scursă și clătită
- pesto 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește o tigaie grătar sau o tigaie grea. Ungeți cotletele cu 1 linguriță ulei de măsline și asezonați. Se fierbe 2 minute pe fiecare parte, apoi se odihnește 5 minute sub folie. Încălziți fasolea într-o cratiță mică cu 1 lingură de pesto aruncată. Serviți cotletele cu fasolea și pesto-ul rămas cu lingura.
Informatii nutritionale
- Kcals 491
- Gras 21.5g
- Carbohidrați 20.1g
- Fibră 5.4g
- Proteină 55.3g
- Sare 1.07g
#Cotlete #miel #fasole #borlotti #pesto