Skip to content

Tipul bucătăriei:

2165

Cotlete de miel cu fasole borlotti pesto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Cotletele de miel la grătar sunt servite cu fasole borlotti caldă și pesto de busuioc pentru o cină delicioasă la mijlocul săptămânii, care este gata în doar 15 minute


Încercați să vă faceți propriul pesto pentru aceste cotlete de miel cu rețeta noastră de pesto de casă.

Ingrediente

  • cotlete de miel 4, tuns de grăsime
  • ulei de masline
  • fasole borlotti 1 tavă de 400 g, scursă și clătită
  • pesto 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește o tigaie grătar sau o tigaie grea. Ungeți cotletele cu 1 linguriță ulei de măsline și asezonați. Se fierbe 2 minute pe fiecare parte, apoi se odihnește 5 minute sub folie. Încălziți fasolea într-o cratiță mică cu 1 lingură de pesto aruncată. Serviți cotletele cu fasolea și pesto-ul rămas cu lingura.

Informatii nutritionale

  • Kcals 491
  • Gras 21.5g
  • Carbohidrați 20.1g
  • Fibră 5.4g
  • Proteină 55.3g
  • Sare 1.07g
#Cotlete #miel #fasole #borlotti #pesto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *