Skip to content

Tipul bucătăriei:

crudo de vita cu struguri si burrata

Crudo de vită cu burrata, busuioc și struguri

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 ca aperitiv sau prânz ușor
  • Uşor

Această rețetă de crudo de vită cu burrata, busuioc și struguri este un început grozav sau un prânz ușor. Are un conținut scăzut de calorii, dar plin, dar puțină burrata îl face să se simtă luxos


Ingrediente

  • file de friptură 1 (aproximativ 240 g)
  • nuci de pin 25 g
  • seminte de coriandru ¼ linguriță
  • ulei de măsline extra virgin
  • otet de vin rosu 2 lingurite
  • mustar Dijon ½ linguriță
  • burrata sau mozzarella de bivoliță 1 minge
  • struguri roșii 100 g, tăiate la jumătate
  • busuioc un buchet mic, frunze culese
  • ciabatta 1 pâine, feliată subțire

Metodă

  • Pasul 1

    Pune friptura la congelator pentru o oră.

  • Pasul 2

    Prăjiți nucile de pin într-o tigaie sau la cuptorul mic, până devin aurii, apoi lăsați deoparte să se răcească. Puneți semințele de coriandru în aceeași tigaie și prăjiți timp de 30 de secunde până când sunt parfumate, apoi spălați cu un pistil și un mojar. Se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline, oțetul și muștarul.

  • Pasul 3

    Luați friptura din congelator și folosiți cel mai ascuțit cuțit pentru a tăia carnea de vită, cât de subțire puteți, în bucăți ca o napolitană. Aranjați carnea de vită pe un platou, apoi rupeți peste burrata sau mozzarella și împrăștiați cu strugurii tăiați în jumătate, frunzele de busuioc și nucile de pin prăjite. Stropiți peste dressing și lăsați-l să stea la temperatura camerei în timp ce prăjiți feliile de ciabatta până devin foarte crocante.

  • Pasul 4

    Asezonați bine crudo cu sare și piper, apoi puneți-l în mijlocul mesei, cu o mulțime de furculițe pentru a le pune pe pâine prăjită.

Informatii nutritionale

  • Kcals 472
  • Carbohidrați 38.2g
  • Proteină 27.5g
  • Gras 22.6g
  • Zaharuri 6.3g
  • Sare 1g
  • Saturate 7.5g
  • Fibră 2.8g
.
#Crudo #vită #burrata #busuioc #și #struguri
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *