Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

curry de capră jamaican

curry de capră jamaican

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această rețetă de curry de capră din Jamaica este o introducere excelentă în a mânca capra. Dacă nu puteți obține pudră de curry jamaican, utilizați o pudră ușoară de Madras și adăugați un praf de ienibahar măcinat


Ingrediente

  • carne de capră tăiată cubulețe 400 g
  • Pudră de curry jamaican (încearcă Dunn’s River) 4 linguri
  • usturoi 4 cuișoare și 2 zdrobite
  • ulei pentru prăjit
  • ceapă 1 mare, tocat
  • scotch bonnet chilli 1, fără sămânță și tocată mărunt
  • cimbru 3 crengute, frunze culese
  • rosii 4, tocat grosier
  • supa ușor de pui 600 ml
  • cartofi cerati 300 g, decojite și tăiate în bucăți
  • orez a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Cu o zi înainte, amestecați carnea de capră cu 2 linguri de praf de curry, cățeii de usturoi toți, piper negru măcinat bine și 1 linguriță de sare. Se acopera si se lasa la marinat peste noapte.

  • Pasul 2

    A doua zi, încălziți cuptorul la 160C/ventilator 140C/gaz 3. Adăugați 2 linguri de ulei într-o tavă mare rezistentă la cuptor, cu capac. Adăugați carnea marinată în loturi, aruncând usturoiul întreg și rumeniți peste tot. Scoateți-l pe o farfurie odată ce s-a rumenit.

  • Pasul 3

    Adăugați usturoiul zdrobit, ceapa și scotch bonnet în tigaie și gătiți timp de 7-8 minute până se înmoaie.

  • Pasul 4

    Reveniți carnea în tigaie cu frunzele de cimbru, roșiile și supa. Puneți un capac și transferați la cuptor pentru 2 ore și jumătate.

  • Pasul 5

    Amestecați cartofii și fierbeți încă 30 de minute. Serviți cu orez.

Informatii nutritionale

  • Kcals 302
  • Carbohidrați 22.6g
  • Proteină 28.7g
  • Gras 9.2g
  • Sare 1.9g
  • Saturate 1.7g
  • Fibră 7.2g
.
#curry #capră #jamaican
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast