Skip to content

Tipul bucătăriei:

7853

Curry de porc și cartofi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2-4
  • Uşor

Un curry proaspăt de porc, plin cu rădăcină de ghimbir, ardei iute, chimen, coriandru și spanac. Interesant, cartofii de salată sunt cei mai buni în această rețetă. Serviți cu pâine indiană și iaurt pentru o satisfacție deplină.


Ingrediente

  • carne slabă tocată de porc sau de miel 450g
  • ceapă 1 tocat
  • ulei vegetal
  • catei de usturoi 3 tocate marunt
  • rădăcină proaspătă de ghimbir 1 lingura de ras
  • ardei iute roșu 1 semințe și feliate fin
  • chimen măcinat 2 lingurite
  • coriandru 2 lingurite
  • pastă de curry korma 1 lingura p
  • cartofi de salata 500 g tăiate la jumătate
  • spanac 100 g
  • iaurt grecesc 150 ml
  • chapatis sau pâine naan a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se prăjește tocatura până se rumenește, se scoate din tigaie și se lasă deoparte. Se caleste ceapa in 1 lingura de ulei la foc mediu timp de 5 minute. Se amestecă usturoiul, condimentele și pasta de curry și se fierbe timp de 1 minut. Adăugați carnea tocată, cartofii și 600 ml apă, aduceți la fiert, acoperiți, apoi fierbeți timp de 30 de minute. Sezon.

  • Pasul 2

    Se amestecă spanacul și se fierbe timp de 1 minut, până se ofilește. Se amestecă iaurtul și se servește cu pâine indiană.

#Curry #porc #și #cartofi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *