Tipul bucătăriei:
Curry de pui cu cuptor lent
- servește 4 persoane
- Uşor
Acest curry cremos și aromat este ușor de făcut și este garantat că va fi un succes pentru întreaga familie. Puneți toate ingredientele într-un aragaz lent și lăsați timp de patru ore pentru a lăsa condimentele să se infuzeze
Căutați o rețetă de pui cu aragaz lent? Încercați acest curry parfumat, apoi verificați rețetele noastre de pui tikka masala, pui cu unt, korma de pui și mai multe rețete de curry de pui.
Avem, de asemenea, o mulțime de idei de gătit lent.
Ingrediente
- fileuri de pulpe de pui 600g, sferturi
- ceapă 1 mare, tocată mărunt
- usturoi 2 cuișoare, zdrobite
- ghimbir Bucată de 2cm, tocată mărunt
- ardei iute verzi 2, tocat mărunt
- lapte de nucă de cocos Cutie de 400 ml
- piure de tomate 1 lingură
- semințe de chimen 2 lingurițe
- coriandru 2 lingurițe
- pudră de ardei iute 1 linguriță
- boia afumată ½ linguriță
- turmeric măcinat 2 lingurițe
- coriandru o mână de frunze, tocate
- orez gatit a servi
- roti sau naans a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți aragazul lent la mare. Puneți toate ingredientele, cu excepția coriandruului, orezului și pâinilor, în aragazul lent. Se amestecă bine, apoi se pune un capac și se fierbe timp de 4 ore. Condimentați, amestecați coriandrul și serviți cu orez și pâine.
Informatii nutritionale
- Kcals 408
- Gras 27.3g
- Saturează 17.4g
- Carbohidrați 7.7g
- Zaharuri 5g
- Fibră 2.7g
- Proteină 31,5g
- Sare 0,2g