Tipul bucătăriei:
Curry rapid de pui
- servește 4 persoane
- Uşor
Încercați curryul nostru rapid de pui cu coriandru, are un conținut scăzut de calorii și fără gluten. Această rețetă ușoară este o masă de familie perfectă în timpul săptămânii și este gata în mai puțin de 30 de minute
Încercați acest curry de pui cu coriandru, apoi verificați-ne korma de pui, pui cu unt, pui tikka masala și altele rețete de curry de pui.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- ceapă 1 mic, tocat aproximativ
- ghimbir o bucată de mărimea degetului mare, tocată aproximativ
- usturoi 2 cuișoare, tocate
- ardei iute verde 1-2, tocat
- coriandru 25g, păstrează câteva frunze înapoi ca garnitură
- ulei de cocos 2 lingurițe
- piept de pui 4, tăiate în bucăți de mușcătură
- coriandru 2 lingurițe
- chimen măcinat 2 lingurițe
- iaurt natural fără grăsimi 100g
- lămâie 1/2, suc
A servi
- orez basmati aburit
Metodă
-
Pasul 1
Puneți ceapa, ghimbirul, usturoiul, ardeiul iute și coriandrul proaspăt cu 2 linguri de apă într-un robot de bucătărie și amestecați într-un piure.
-
Pasul 2
Încălziți uleiul de cocos într-o tigaie la foc mediu.
-
Pasul 3
Condimentați puiul și prăjiți-le 4-5 minute până se rumenesc.
-
Pasul 4
Dă focul la minim, adaugă condimentele și gătește timp de 2 minute.
-
Pasul 5
Incarcati piureul de ceapa in tava si prajiti-l 2-3 minute.
-
Pasul 6
Adăugați 150 ml de apă și fierbeți timp de 15 minute până când puiul este fiert.
-
Pasul 7
Se amestecă iaurtul și sucul de lămâie și se servește cu câteva frunze de coriandru presărate deasupra și puțină orez aburit.
Informatii nutritionale
- Kcals 247
- Gras 7.8g
- Saturează 1.3g
- Carbohidrați 4.2g
- Zaharuri 3g
- Fibră 0,8g
- Proteină 39.6g
- Sare 0,2g