Skip to content

Tipul bucătăriei:

7205

Curry rapid de vită

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

O masă rapidă la mijlocul săptămânii pentru doi, acest curry de vită este ușor de făcut cu o pungă de orez gata pregătită. Cu fâșii de friptură prăjite, fasole verde, ardei roșu și o notă de pastă de curry, acest fel de mâncare are un pumn. Serviți cu alune nesărate zdrobite, dacă doriți.


Ingrediente

  • ulei de arahide
  • friptură de muschi 1 × 350 g, feliate în fâșii subțiri
  • Pastă de curry roșu thailandez 2 linguri
  • Fasole verde 150 g, tăiate în bucăți de 3 cm
  • ardei roșu 1, tăiate în fâșii subțiri
  • Tilda Rizazz orez basmati brun 1 pachet
  • arahide prăjite 50g, zdrobit (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 lingură de ulei într-un wok sau într-o tigaie mare pentru a fi fierbinte. Adăugați friptura și gătiți timp de un minut, întorcându-se să se etanșeze și să se rumenească ușor. Reduceți focul la mediu și adăugați pasta de curry. Se amestecă bine și se adaugă 2-3 linguri de apă.

  • Pasul 2

    Adăugați fasolea și ardeiul roșu și gătiți timp de 5-6 minute. Adăugați puțină apă dacă preferați mai mult sos și serviți cu orezul basmati brun și alunele presărate.

Informatii nutritionale

  • Kcals 522
  • Gras 20g
  • Carbohidrați 40.1g
  • Fibră 5.6g
  • Proteină 47,9g
  • Sare 1,53g
#Curry #rapid #vită
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *