Tipul bucătăriei:
Curry rapid de vită
- serveste 2
- Uşor
O masă rapidă la mijlocul săptămânii pentru doi, acest curry de vită este ușor de făcut cu o pungă de orez gata pregătită. Cu fâșii de friptură prăjite, fasole verde, ardei roșu și o notă de pastă de curry, acest fel de mâncare are un pumn. Serviți cu alune nesărate zdrobite, dacă doriți.
Publicat:
Ingrediente
- ulei de arahide
- friptură de muschi 1 × 350 g, feliate în fâșii subțiri
- Pastă de curry roșu thailandez 2 linguri
- Fasole verde 150 g, tăiate în bucăți de 3 cm
- ardei roșu 1, tăiate în fâșii subțiri
- Tilda Rizazz orez basmati brun 1 pachet
- arahide prăjite 50g, zdrobit (optional)
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește 1 lingură de ulei într-un wok sau într-o tigaie mare pentru a fi fierbinte. Adăugați friptura și gătiți timp de un minut, întorcându-se să se etanșeze și să se rumenească ușor. Reduceți focul la mediu și adăugați pasta de curry. Se amestecă bine și se adaugă 2-3 linguri de apă.
-
Pasul 2
Adăugați fasolea și ardeiul roșu și gătiți timp de 5-6 minute. Adăugați puțină apă dacă preferați mai mult sos și serviți cu orezul basmati brun și alunele presărate.
Informatii nutritionale
- Kcals 522
- Gras 20g
- Carbohidrați 40.1g
- Fibră 5.6g
- Proteină 47,9g
- Sare 1,53g