Skip to content

Tipul bucătăriei:

Cuscus cu dovlecei, pui si fistic

Cuscus cu dovlecei, pui si fistic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O salată de lux de pui și dovlecei într-un dressing de portocale și harissa, amestecată cu fistic verde strălucitor, face o masă rapidă pentru orice zi a săptămânii.


Ingrediente

  • harissa 1-2 linguri, in functie de cat de fierbinte este
  • iaurt natural de servit (optional)
  • dovlecei 4, feliate pe diagonală și prăjite în puțin ulei de măsline
  • coriandru o grămadă, tocată
  • cuscus 200 g, gătite urmând instrucțiunile de pe pachet
  • portocale 2, suc și coaja amestecate cu un strop de oțet alb și puțin ulei de măsline pentru a face un dressing
  • friptură de pui ½ mare sau 1 mic, pielea îndepărtată
  • fistic o mână mare, prăjită și tocată grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Amestecați cușcușul, fisticul, dovleceii și cea mai mare parte a coriandru într-un castron. Adăugați harissa și cea mai mare parte a sosului de portocale și amestecați. Puneți în farfurii și acoperiți cu pui și mai mult coriandru, îmbrăcați cu dressingul rămas. Peste niște iaurt și harissa în plus, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 567
  • Carbohidrați 31.8g
  • Proteină 41.2g
  • Gras 31.4g
  • Sare 0,33g
  • Fibră 1.2g
#Cuscus #dovlecei #pui #fistic
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *