Skip to content
Close

Tipul bucătăriei:

Enchilada de pui

Enchilada de pui și fasole

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 3
  • Puțin efort

Acest Tex-Mex favorit este un fel de mâncare confortabil și reconfortant, care vă va însufleți garantat ziua, parțial pentru că are un gust bun și parțial pentru că ardeiul iute determină o goană de endorfine.


Preparați aceste enchiladas ușoare de pui și fasole, apoi verificați enchiladale noastre vegetariene și enchiladale vegane.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • ceapa rosie 1, tocat fin
  • catel de usturoi 1, tocat
  • jalapeños murat 6 felii, tocate fin (sau mai multe dupa gustul tau)
  • roșii feliate tavă de 400 g
  • tortilla de porumb 6
  • brânză Cheddar 200g, ras
  • piept de pui fiert 2 mari, mărunțiți
  • coriandru un buchet mic, tocat
  • boabe de fasole prăjite conserve de 215 g
  • smantana 200 ml, de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge uleiul de măsline într-o cratiță. Adăugați ceapa și prăjiți ușor timp de 3-5 minute. Pe măsură ce începe să se înmoaie, adăugați usturoiul și aproximativ o treime din jalapeños murați. Continuați să gătiți, amestecând din când în când, până când ceapa și usturoiul sunt moi și translucide. Adăugați roșiile, umpleți pe jumătate conserva de roșii cu apă, răsturnați-o, apoi turnați-o în tigaie. Sezon. Continuați să gătiți timp de aproximativ 15 minute până când devine groasă și lucioasă.

  • Pasul 2

    În timp ce sosul se gătește, încălziți cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Înfășurați tortilla în folie și încălziți-le la cuptor pentru 10 minute.

  • Pasul 3

    Acum asamblați enchiladas. Pune deoparte o treime bună din brânza rasă. Întindeți 1 linguriță de amestec de roșii peste fiecare tortilla, doar pe o parte. Împărțiți puiul mărunțit și brânza rămasă în 6 porții și adăugați 1 porție de pui într-o linie groasă pe mijlocul fiecărei tortille. Acoperiți fiecare cu o porție de brânză și o stropire de jalapeños și coriandru (păstrând niște coriandru pentru a servi). Apoi adăugați 1 linguriță rotunjită de fasole prăjită la fiecare. (Nu exagerați cu fasolea – puteți servi ce a mai rămas ca o parte.) Rotiți marginile pentru a face 6 tuburi lungi.

  • Pasul 4

    Puneți enchiladas, cu cusătura în jos, într-o tavă de copt din ceramică. Se toarnă amestecul de roșii rămas peste, se presară cu restul de brânză și se fierbe 20-25 de minute la 190C/ventilator 170C/gaz 5 până când brânza se topește și enchiladale sunt fierbinți. Se serveste cu coriandru tocat si smantana.

Informatii nutritionale

  • Kcals 683
  • Gras 38.7g
  • Saturate 17g
  • Carbohidrați 30.4g
  • Fibră 6.6g
  • Proteină 49,9g
  • Sare 2.4g
.
#Enchilada #pui #și #fasole
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast