Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețete de file de miel cu conopidă zdrobită

File de miel cu chimen cu zdrobire de conopida

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Bucătarii încep să devină mai imaginativi cu conopida, iar acest preparat rapid și ușor de miel condimentat cu conopidă zdrobită este o modalitate excelentă de a o găti acasă. Este o alternativă fantastică la piureul de cartofi


Ingrediente

  • chimen măcinat 1 lingura
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • praf sau fulgi de chilli o ciupitura
  • file de miel 1 bucată, tăiată de grăsime
  • conopidă 1, tăiate buchetele
  • unt

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă chimenul, usturoiul și ardeiul iute și se freacă peste tot mielul.

  • Pasul 2

    Fierbeți conopida în apă clocotită până se înmoaie și se scurge foarte bine. Se zdrobește grosolan cu un nod de unt și se condimentează bine.

  • Pasul 3

    Intre timp se incinge putin ulei intr-o tigaie si se caleste mielul pe toate partile pana se rumeneste si se simte ferm la atingere. Lăsați câteva minute, apoi feliați și serviți pe conopida cu orice suc turnat peste.

Informatii nutritionale

  • Kcals 440
  • Gras 30g
  • Saturate 12.8g
  • Carbohidrați 6.7g
  • Proteină 36.2g
#File #miel #chimen #zdrobire #conopida
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *