Tipul bucătăriei:
Frigarui de friptura Teriyaki cu salata verde tocata
- serveste 2
- Uşor
Aceste frigărui de friptură sunt perfecte pentru a găti pe grătar sau pe grătar. Marinați-le într-o glazură lipicioasă teriyaki și serviți cu o salată hrănitoare pentru o masă rapidă și sănătoasă la mijlocul săptămânii
Faceți aceste frigărui de friptură teriyaki pentru un prânz ușor, apoi încercați și rețeta noastră de frigărui de vită cu gaură în perete.
Ingrediente
- sos de soia 1 lingura
- mirin 1 lingura
- Miere 1 lingura
- ghimbir ras pentru a face 2 linguri
- friptură slabă tăiată cubulețe 400 g, tăiate cu grăsime
- pak choi 1 mare, mărunțit
- castravete ½, semințele îndepărtate și tăiate cubulețe
- ceapa primavara 1, feliat
- edamame 50 g, decojite
- oțet de sherry 1 lingura
- ulei de arahide
- orez basmati aburit a servi
- ardei iute roșu 1, feliat, pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Amestecați soia, mirinul și mierea cu jumătate de ghimbir. Se toarnă peste friptură și se lasă la marinat cel puțin 1 oră. Se amestecă pak choi, castraveții, ceapa primăvară și edamame și se amestecă cu oțet de sherry, 1 linguriță ulei de arahide, restul de ghimbir și 1 linguriță de soia. Încinge o grătar la foarte fierbinte și pune aproximativ 4 bucăți de friptură pe frigărui mici. Se prăjește friptura timp de 2 minute pe fiecare parte, până se carbonizează și se prăjește peste tot. Se serveste cu salata, orezul aburit si chilli.
Informatii nutritionale
- Kcals 372
- Gras 314,7g
- Saturate 5.5g
- Carbohidrați 11.5g
- Zaharuri 3.3g
- Fibră 46,7g
- Sare 1.8g