Skip to content

Tipul bucătăriei:

Frigarui de Miel Sichuan Cu Salata De Morcovi

Frigarui de miel din Szechuan cu crusta de condimente cu salata de morcovi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Rețetă rapidă de miel pentru grătar. Așezați-le pe frigărui, ungeți-o cu ardei iute picant și puneți pe grătar. Se serveste cu salata de morcovi si coriandru.


Ingrediente

  • fripturi pulpe de miel 500 g, tăiate și tăiate cubulețe mici
  • ulei de susan
  • sos de soia
  • Boabe de piper Sichuan 2 lingurite
  • semințe de chimen 2 lingurite
  • fulgi de chilli 2 lingurite
  • zahăr brun moale 3 linguri
  • lămâie 1, suc
  • 1 lingura

SALATĂ

  • morcovi 3 mari, decojite și tăiate julien
  • ceapa verde 3, juliană
  • coriandru o grămadă, tocată
  • ardei iute roșu 1, însămânțată și tăiată juliană

Metodă

  • Pasul 1

    Așezați mielul pe frigărui de metal sau lemn înmuiate în apă. Frecați 2 linguri de ulei de susan și 1 lingură de soia în carne. Pune boabele de piper și semințele de chimen într-un mojar și pistil și măcinați grosier. Adăugați fulgii de ardei iute și puțină sare de mare și presărați mielul. Lasă până când ești gata de grătar.

  • Pasul 2

    Se amestecă ingredientele pentru salată. Într-un castron mai mic, amestecați 1 linguriță ulei de susan, zahăr brun, 3 linguri de soia, suc de lămâie și oțet. Se amestecă bine, se păstrează o treime pentru a o folosi ca sos pentru miel, iar restul se toarnă peste salată și se amestecă.

  • Pasul 3

    Încingeți un grătar, grătar de cuptor sau grătar la fierbinte. Frigaruile la gratar timp de 2-3 minute pe fiecare parte si serviti cu dressingul suplimentar si salata.

Informatii nutritionale

  • Kcals 316
  • Gras 10.9g
  • Carbohidrați 25.2g
  • Fibră 4.3g
  • Proteină 27.2g
  • Sare 3g
#Frigarui #miel #din #Szechuan #crusta #condimente #salata #morcovi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *