Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Yakitori Pui

Frigarui de pui Yakitori cu miso

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această glazură japoneză este ideală pentru carnea la grătar, pasăre sau pește. Este atât de ușor de făcut – amestecul de miso, zahăr și mirin face ca aceste frigărui de pui sănătoase să fie delicioase lipicioase.


Ingrediente

  • pastă de miso 4 linguri
  • zahăr 2 linguri
  • mirin 4 linguri
  • file de pulpă de pui 250 g, tăiate în bucăți de 2 cm
  • ceapa verde 3 grăsimi, tăiate în bucăți de 2 cm

Metodă

  • Pasul 1

    Înmuiați frigăruile de lemn în apă timp de 15 minute (sau folosiți cele din metal). Amestecați misoul, zahărul și mirinul până când zahărul se dizolvă. Așezați alternativ puiul și ceapa pe frigărui.

  • Pasul 2

    Ungeți frigăruile cu puțin sos, apoi grătar până când sunt fierte, ungeți cu mai mult sos pe măsură ce mergeți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 229
  • Gras 4.5g
  • Saturate 1.3g
  • Carbohidrați 19.9g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 28.4g
  • Sare 1,68g
#Frigarui #pui #Yakitori #miso
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *