Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de frigarui de vita

Frigărui de vită cu găuri în perete

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Aceste kebabs sunt ușor de făcut și gătit rapid pe un grătar. Mai degrabă decât să le serviți într-o folie, faceți-le puțin diferite, așezându-le pe o pată de hummus – și apoi acoperiți carnea cu un amestec foarte elegant de ceapă roșie, sumac și pătrunjel.


Ingrediente

SALATĂ DE CEAPĂ

  • ceapa rosie 1, feliat fin
  • lămâie 1, suc
  • sumac 1 linguriță (vezi notele de mai jos)
  • patrunjel cu frunze plate o mână mică, tocată mărunt

KEBABS

  • carne tocată de vită (în mod ideal folosiți 20% grăsime)) 450g
  • ceapă ½, ras
  • condiment măcinat ½ linguriță
  • patrunjel cu frunze plate o mână mică, tocată mărunt
  • șapte condimente libaneze sau baharat ½ linguriță, (a se vedea notele de mai jos)
  • ardei aleppo 1 ½ linguriță, (vezi notele de mai jos)
  • nuci de pin 25g, prăjit
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite

A SERVI

  • hummus 300g, (vezi notele de mai jos)
  • pâine plată

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți ceapa feliată într-un castron cu sucul de lămâie și un praf generos de sare. Se amestecă bine și se lasă la macerat 15 minute.

  • Pasul 2

    Între timp, încălziți grătarul sau grătarul la mare. Puneți toate ingredientele pentru kebab-uri și un praf generos de sare într-un castron mare și amestecați bine. Formați-vă în crăciuni în formă de cârnați și filetați carnea pe frigarui plat (acestea împiedică răsucirea cărnii când le întoarceți pe grătar). Ar trebui să puteți face 8 kebaburi. Gatiti 3-4 minute pe fiecare parte sau pana cand sunt carbonizate si suculente.

  • Pasul 3

    Adăugați sumacul și pătrunjelul la ceapa macerată și amestecați bine.

  • Pasul 4

    Pentru a servi, întindeți hummusul pe o farfurie de servit. Așezați kebaburile deasupra și îngrămădiți-le pe ceapă. Se servește imediat cu pâine plată.

Informatii nutritionale

  • Kcals 750
  • Gras 43,5g
  • Saturează 8.3g
  • Carbohidrați 49,5g
  • Zaharuri 5.5g
  • Fibră 8.7g
  • Proteină 35.9g
  • Sare 1.2g
.
#Frigărui #vită #găuri #în #perete
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *