Tipul bucătăriei:

frigarui de vita panglica cu muraturi de ridiche si castraveti zdrobiti

Frigărui din carne de vită cu murături de ridiche și castraveți zdrobiți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 2
  • Uşor

O idee perfectă pentru o cină sănătoasă, rapidă și ușoară, pentru două persoane, aceste frigărui de friptură la grătar, cu castraveți zdrobiți, au un conținut scăzut de calorii, dar bogat în proteine.


Ingrediente

  • sos de soia
  • ulei de susan
  • otet de orez
  • usturoi 1 cuișor, zdrobit
  • fulgi de chilli
  • surloin tăiat subțire 200g, tăiat din toate grăsimile
  • castravete 1 mic, însămânțat și tocat
  • ridichi 50g, tăiat
  • taitei de orez fierti a servi
  • semințe de susan prăjite a servi
  • frunze de coriandrua servi

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă câte 1 linguriță de soia, ulei de susan și oțet de orez, se adaugă jumătate de usturoi și un vârf de fulgi de ardei iute. Tăiați friptura în fâșii lungi de 3cm, împotriva bobului cărnii. Se adaugă într-un vas într-un singur strat, apoi se toarnă peste marinată și se lasă cel puțin 30 de minute.

  • Pasul 2

    Bateți bucățile de castraveți cu partea laterală a unui tăietor sau a unui cuțit mare, pentru a rupe pielea și a le aplatiza puțin. Așezați-le într-o sită peste un castron sau chiuvetă și presărați ½ linguriță de sare. Se lasă la scurs 20 de minute.

  • Pasul 3

    Tăiați ridichile în bețișoare mici sau felii și turnați peste 2 linguri de oțet de orez și un vârf de sare

  • Pasul 4

    Clătiți castravetele bine în apă rece și uscați-l cu hârtie de bucătărie. Aruncați într-un castron cu ½ linguriță ulei de susan, restul de usturoi, ½ linguriță sos de soia și încă un vârf de fulgi de ardei iute.

  • Pasul 5

    Scoateți friptura din marinată și filetați-o pe frigarui într-o concertină. Încălziți o tigaie pentru grătar la fierbinte și fierbeți friptura timp de 2 minute de fiecare parte, până când este ușor carbonizată.

  • Pasul 6

    Serviți frigăruile cu niște tăiței de orez, castraveți zdrobiți și ridiche murată. Se împrăștie cu semințe de susan și coriandru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 168
  • Gras 7.8g
  • Saturează 2.5g
  • Carbohidrați 3.4g
  • Zaharuri 3g
  • Fibră 1.2g
  • Proteină 20.4g
  • Sare 1.3g
.
#Frigărui #din #carne #vită #murături #ridiche #și #castraveți #zdrobiți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast