Skip to content

Tipul bucătăriei:

Friptură afumată cu cremă de jalapeño

Friptură afumată cu cremă de jalapeño

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă de friptură afumată cu cremă de jalapeño este incredibil de ușoară, gata în doar 10 minute și sub 300 de calorii. Este cina perfectă la întâlnire-noapte pentru doi.


Faceți friptura noastră afumată cu cremă de jalapeño, apoi obțineți mai multe sfaturi despre cum să faceți friptura perfectă.

Ingrediente

  • muschiu sau friptura de crupa 1 mare sau 2 mici, tăiate cu grăsime
  • ulei de masline
  • chimen măcinat 1/2 linguriță
  • boia afumată fierbinte 1/2 linguriță
  • jalepeños murate 2 linguri de tocat
  • smântână cu jumătate de grăsime 6 linguri
  • coriandru un buchet mic, tocat
  • frunze de salata 2 pumni
  • roșii cherry 100 g, tăiate la jumătate
  • ceapa verde 4, feliate
  • CIPS tortilla 2 pumni de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Frecați fripturile cu ulei, apoi frecați condimentele, condimentați și lăsați. Se amestecă jalapeños, smântâna și coriandru și se asezonează.

  • Pasul 2

    Încinge o tigaie antiaderentă până se încinge și prăjește friptura timp de 2 minute pe fiecare parte. Odihnește-l câteva minute. Tăiați friptura și aranjați-o pe farfurii. Se amestecă frunzele de salată, roșiile și ceapa primăvară și se adaugă. Serviți cu un castron mic de cremă jalapeño și câteva chipsuri tortilla.

Informatii nutritionale

  • Kcals 280
  • Gras 14.7g
  • Saturate 6.6g
  • Carbohidrați 5.2g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 30.4g
  • Sare 0,6g
.
#Friptură #afumată #cremă #jalapeño
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *