Tipul bucătăriei:
Friptură balsamică cu fasole verde cu usturoi
- serveste 2
- Uşor
Faceți cina perfectă și elegantă cu această rețetă de friptură glazurată. Mușchiul este prăjit în balsamic pentru un final dulce lipicios. Serviți fasole verde fiartă în usturoi și căței în parte.
Faceți friptura noastră balsamică cu fasole verde cu usturoi, apoi descoperiți și cum să faceți friptura perfectă.
Ingrediente
- ulei de masline
- usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
- roșii prune 1 conserve
- cuișoare 4
- Fasole verde 150 g
- fripturi de muschi 2, toată grăsimea tăiată
- oțet balsamic 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încinge 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie. Adaugă usturoiul și sfârâie timp de 2 minute. Adăugați roșiile și cuișoarele și fierbeți aproximativ 10 minute până se îngroașă. Pescuiți cuișoarele, apoi adăugați fasolea cu un strop de apă și gătiți timp de 3-4 minute până când se înmoaie.
-
Pasul 2
Se încălzește o tigaie până când este afumată. Se condimenteaza bine fripturile apoi se calesc 1 minut pe fiecare parte. Adăugați balsamul în tigaie și gătiți încă 30 de secunde pe fiecare parte. Odihnește-te 3-4 minute. Îngrămădiți fasolea și sosul pe două farfurii. Taiati friptura in felii groase si puneti deasupra fasolei.
Informatii nutritionale
- Kcals 339
- Gras 14.2g
- Saturate 4g
- Carbohidrați 7.9g
- Fibră 1.9g
- Proteină 45.4g
- Sare 0,41g