Skip to content

Tipul bucătăriei:

921

Friptură clasică

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

O bază clasică pentru cină de peste iaz, întreaga familie va adora această rețetă de friptură. Nu ratați stropul de Worcestershire și serviți cu chutney.


Ingrediente

  • usturoi 1 cuișoare
  • ceapă 1, tocat fin
  • slănină striată 2 erupții, tocate
  • pâine albă 2 felii, zdrobite până la firimituri
  • carne de porc tocata 500 g
  • sos Worcestershire un shake bun
  • ketchup de roșii 2 linguri
  • ou 1
  • unt
  • chutney de roșii a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 190c/ventilator 170c/gaz 5. Puneți cârligele pentru aluat și puneți în bol toate ingredientele cu excepția untului.

    Se amestecă încet până se amalgamează, se condimentează și se amestecă din nou. Prăjiți o cantitate mică, gustați și asezonați mai mult dacă este necesar.

  • Pasul 2

    Ungeți cu unt o tavă de 500 ml și împachetați amestecul. Puneți într-o tavă de prăjire umplută pe jumătate cu apă clocotită și coaceți timp de 1 oră.

    Se răcește timp de 10 minute și se întoarce. Serviți cu chutney.

Informatii nutritionale

  • Kcals 325
  • Carbohidrați 13.6g
  • Proteină 29.4g
  • Gras 17.4g
  • Sare 1.13g
  • Saturate 6.5g
  • Fibră 0,8g
#Friptură #clasică
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *