Tipul bucătăriei:
Friptură clasică
- serveste 4
- Uşor
O bază clasică pentru cină de peste iaz, întreaga familie va adora această rețetă de friptură. Nu ratați stropul de Worcestershire și serviți cu chutney.
Ingrediente
- usturoi 1 cuișoare
- ceapă 1, tocat fin
- slănină striată 2 erupții, tocate
- pâine albă 2 felii, zdrobite până la firimituri
- carne de porc tocata 500 g
- sos Worcestershire un shake bun
- ketchup de roșii 2 linguri
- ou 1
- unt
- chutney de roșii a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 190c/ventilator 170c/gaz 5. Puneți cârligele pentru aluat și puneți în bol toate ingredientele cu excepția untului.
Se amestecă încet până se amalgamează, se condimentează și se amestecă din nou. Prăjiți o cantitate mică, gustați și asezonați mai mult dacă este necesar.
-
Pasul 2
Ungeți cu unt o tavă de 500 ml și împachetați amestecul. Puneți într-o tavă de prăjire umplută pe jumătate cu apă clocotită și coaceți timp de 1 oră.
Se răcește timp de 10 minute și se întoarce. Serviți cu chutney.
Informatii nutritionale
- Kcals 325
- Carbohidrați 13.6g
- Proteină 29.4g
- Gras 17.4g
- Sare 1.13g
- Saturate 6.5g
- Fibră 0,8g
#Friptură #clasică