Skip to content

Tipul bucătăriei:

Friptură cu ardei la grătar și salsa de coriandru

Friptură cu ardei la grătar și salsa de coriandru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

O cină rapidă și puternică, cu carne pentru doi. Salsa punchy are un gust grozav pe majoritatea preparatelor din carne și pește, așa că faceți un lot mare pentru mesele viitoare.


Ingrediente

  • fripturi file 2
  • ulei de masline
  • chimen măcinat 1 lingura
  • ardei roșu feliate gros
  • ardei galben feliate gros

pentru salsa

  • chimion 1 lingura
  • ardei iute verde 1, desămânțat
  • ceapă 1/2
  • coriandru mână
  • otet de vin rosu 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Frecați 2 file de fripturi cu 1 linguriță ulei de măsline și chimen măcinat și asezonați. Stropiți feliile de ardei cu 1 linguriță ulei de măsline. fierbeți ardeii pe ambele părți timp de câteva minute până se înmoaie. Blitzați chimion măcinat, ardei iute verde fără semințe, ceapă, o mână de coriandru, oțet de vin roșu și condimente într-un procesor cu puțină apă pentru a face un sos.

  • Pasul 2

    Prăjiți fripturile timp de 3 minute pe fiecare parte. se serveste cu ardei si sos.

#Friptură #ardei #grătar #și #salsa #coriandru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *