Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de friptură cu Chimichurri

Friptură cu chimichurri

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Chimichurri este o salsa sud-americană puternică, făcută din coriandru proaspăt, ceapă roșie, oțet și condimente. Încercați-o în această cină de friptură rapidă și ușoară pentru 2, gata în mai puțin de 15 minute


Ingrediente

  • fripturi file 2, aproximativ 150 g fiecare
  • ulei de masline

CHIMICHURRI

  • paprika 2 lingurite
  • chimen măcinat 1 lingura
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate mărunt
  • ceapa rosie ½, tocat fin
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • coriandru 1 buchet, tocat

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți o tigaie pentru grătar sau grătar (prătar) până se încălzește. Amestecați ingredientele chimichurri, adăugând suficient ulei de măsline pentru a face amestecul să devină o lingură și asezonați cu sare. Ungeți fripturile cu puțin ulei de măsline și asezonați bine. Gătiți fripturile timp de 2 minute pe fiecare parte și apoi apăsați cu grijă deasupra pentru a vedea cât de fierte sunt. Se vor simți foarte moi atunci când sunt rare, așa că continuați să le gătiți dacă le doriți medii sau bine făcute. Serviți fripturile cu chimichurri și salată, chipsuri sau felii de cartofi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 420
  • Gras 29.6g
  • Carbohidrați 5.4g
  • Fibră 0,5g
  • Proteină 33.4g
  • Sare 0,19g
#Friptură #chimichurri
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *