Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de friptura cu cicoare si sfecla rosie balsamica

Friptură cu sfeclă balsamică și cicoare

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Uşor

Această rețetă de friptură cu sfeclă balsamică și cicoare este o masă rapidă și ușoară pentru o persoană sub 500 de calorii. În plus, este prietenos cu dieta paleo


Ingrediente

  • friptură de muschi 200 g, fără grăsimi
  • ulei de masline
  • ceapa rosie ½, feliat
  • cicoare 1, tocat
  • sfeclă roșie fiartă 100 g, tăiate în felii
  • verdeaţă (varza verde, tocata
  • oțet balsamic 1 lingura
  • frunze de cimbru tocat pentru a face 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge o tigaie până este foarte fierbinte. Frecați friptura cu 1 linguriță ulei și asezonați. Se prăjesc pe ambele părți timp de 2 minute pentru rar, sau mai mult dacă doriți, apoi lăsați să se odihnească sub folie.

  • Pasul 2

    În aceeași tigaie, reduceți focul la mediu, adăugați ceapa roșie și prăjiți timp de 5 minute până când se înmoaie, apoi adăugați cicoarea, sfecla roșie și verdeața. Se prajesc 4 minute, se condimenteaza, apoi se adauga balsamul si cimbru. Se fierbe timp de un minut, până când balsamul acoperă legumele și cicoarea este fragedă. Puneți o farfurie și acoperiți cu friptura.

Informatii nutritionale

  • Kcals 452
  • Gras 16.6g
  • Saturate 5.8g
  • Carbohidrați 25.5g
  • Fibră 7g
  • Proteină 46.6g
  • Sare 0,5g
.
#Friptură #sfeclă #balsamică #și #cicoare
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *