Skip to content

Tipul bucătăriei:

849

Friptură de porc umplută cu ierburi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 6
  • Puțin efort

Cea mai bună rețetă de carne de porc prăjită lent este umplută cu salvie și pătrunjel și servită cu praz în parte. Servește 6 și este simplu de gătit, doar bagă-l în cuptor, stai pe spate și relaxează-te


Preparați această friptură de porc umplută cu ierburi pentru prânzul de duminică și combinați-o cu budincile noastre clasice Yorkshire și sos de mere, apoi descoperiți și mai multe rețete de friptură.

Ingrediente

  • praz 6, tuns
  • burtă de porc 1,5 kg
  • usturoi 2 cuișoare, zdrobite
  • ierburi moi (o mână de salvie și pătrunjel) tocat grosolan
  • ulei de masline
  • fulgi de sare
  • cidru 300 ml
  • extra frunze de salvie 4

Metodă

  • Pasul 1

    Scoateți burta de porc din frigider cu o oră înainte de a începe să gătiți. Amestecați ierburile și usturoiul cu puțin ulei de măsline și frecați partea de carne. Rulați carnea de porc și fixați cu sfoară de măcelar.

  • Pasul 2

    Aranjați prazul într-o tavă de prăjire mică. Deasupra punem carnea de porc si ungem cu sare si piper.

  • Pasul 3

    Adăugați cidrul și salvie. coaceti 20-30 de minute sau pana cand trosnetul incepe sa se puna, apoi coborati cuptorul la 150c/ventilator 130c/gaz 2 si gatiti 2 ore. Dacă prazul arată ca și cum ar fi pe cale să se ardă, adăugați puțină apă.

  • Pasul 4

    Odihnește carnea timp de 20 de minute înainte de a o tăia. Serviți cu prazul și orice sucuri.

Informatii nutritionale

  • Kcals 685
  • Gras 51.1g
  • Saturate 19.6g
  • Carbohidrați 5g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 49,8g
  • Sare 0,95g
#Friptură #porc #umplută #ierburi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *