Skip to content

Tipul bucătăriei:

8027

Friptură de pui cu umplutură de pancetta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 8
  • Puțin efort

Acest pui fript umplut cu panceta este delicios de suculent și simplu de făcut. Perfectă pentru o friptură de weekend, această rețetă servește 8 sau hrănește 4 timp de două zile.


Încercați această răsucire a unui pui la friptură sau faceți aici rețeta noastră clasică de pui la friptură.

Ingrediente

  • pui 2, mediu
  • firimituri de pâine 125 g
  • ceapă 1
  • usturoi 2 cuișoare
  • panceta 125 g, tăiate cubulețe
  • făină simplă 2 linguri
  • vin alb 1 pahar
  • supă de pui 300 ml

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se amestecă 125 g pesmet, 1 ceapă și 2 căței de usturoi într-un robot de bucătărie. Se amestecă 125 g de pancetta tăiată cubulețe și se condimentează.

  • Pasul 2

    Umpleți gâtul a 2 pui medii cu umplutura de pesmet, neteziți pielea înapoi și fixați-l cu un baton de cocktail.

    Puneți ambii pui într-o tavă mare și ungeți-i cu unt. Se condimentează, apoi se dă la cuptor pentru 1-1 oră și jumătate sau până când este fiert.

  • Pasul 3

    Transferați puii pe o masă și acoperiți cu folie. Puneți tava la foc mediu pe plită și adăugați 2 linguri de făină simplă și gătiți timp de 1 minut.

    Se adauga 1 pahar de vin alb si 300 ml supa de pui. Aduceți la fiert și barbotați timp de 5 minute, apoi serviți cu puii fripți.

#Friptură #pui #umplutură #pancetta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *