Tipul bucătăriei:
Friptură rară de vită cu sos de hrean și salată de nucă murată
- servește 4 ca starter
- Uşor
Doriți să vă bucurați de aromele satisfăcătoare ale unei fripturi de duminică, dar niciunul dintre ele? Această friptură de vită fragedă cu sos de piper de piper este o alternativă excelentă.
Ingrediente
- ceapa rosie 1/2, feliat fin
- zahăr pudră 1 lingură
- file de vita 500g bucată
- ulei pentru arsură
- salată cu unt 1
- nuci murate 6, feliate subțire
ÎMBRĂCĂMINTE DE Hrean
- crème fraîche 150 ml
- hrean proaspăt ras pentru a face 2-3 linguri
- otet de vin alb 2 linguri, plus o stropire
- Miere 2 lingurițe
- arpagic tocat pentru a face 2 linguri plus plus de servit
Metodă
-
Pasul 1
Bateți ingredientele pansamentului și adăugați suficientă apă pentru a face un pansament care se poate stropi. Condimentați bine și răciți în timp ce faceți carnea de vită. Puneți ceapa și zahărul într-un castron și adăugați puțină strop de oțet și apă. Aruncați și lăsați să stea.
-
Pasul 2
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz 6. Uleiți carnea de vită peste tot și condimentați foarte bine. Încălziți o tigaie antiaderentă la foarte fierbinte și adăugați carnea de vită. Sear peste tot, rotind până când veți obține o culoare bună pe toate părțile.
-
Pasul 3
Se transferă într-o cutie mică de prăjire și se prăjește timp de 10-20 de minute, sau până când temperatura internă este de 60 ° C pentru mediu rar. Verificați temperatura începând cu 10 minute. Se acoperă cu folie și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
-
Pasul 4
Pentru asamblare, rupeți salata verde și spălați și uscați frunzele. Pune pe un platou. Feliați carnea de vită cât mai subțire posibil și acoperiți toată salata. Imprastiați ceapa și nucile, apoi stropiți cu pansamentul. Terminați cu mai mult arpagic.
Informatii nutritionale
- Kcals 400
- Gras 23.8g
- Saturează 13.8g
- Carbohidrați 17.1g
- Zaharuri 10.5g
- Fibră 1.4g
- Proteină 28.6g
- Sare 0,2g