Skip to content

Tipul bucătăriei:

Friptură și ceapă cu piure de țelină

Friptură și ceapă cu piure de țelină

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Acest fel de mâncare cu friptură și țelină este rapid și ușor, dar oferă arome mari, ceea ce înseamnă că puteți găti ceva imaginativ la mijlocul săptămânii. Țelina pământoasă este o alternativă excelentă la chipsuri și funcționează perfect cu sosul bogat de vin roșu.


Ingrediente

  • țelină 1 mic, decojit și tăiat în bucăți
  • lapte
  • ulei
  • fripturi de muschi 2, tăietură groasă
  • ceapa rosie 1, feliat
  • vin roșu 1 pahar
  • zahar brun 1 lingura

Metodă

  • Pasul 1

    Se fierbe țelina în apă timp de aproximativ 15 minute sau până se înmoaie. Scurgeți și pasați cu lapte și multe condimente.

  • Pasul 2

    Punem putin ulei intr-o tigaie incinsa si adaugam fripturile, adaugam ceapa pe margini si calim 2 minute. Întoarceți fripturile și amestecați ceapa. După 2 minute, adăugați vinul roșu și zahărul brun și barbotați totul împreună pentru a face un sos. Se condimentează bine și se servește cu piure.

Informatii nutritionale

  • Kcals 530
  • Gras 26.9g
  • Saturate 11.4g
  • Carbohidrați 14.4g
  • Proteină 47,9g
#Friptură #și #ceapă #piure #țelină
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *