Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de friptură Tagliata cu varză de morcov

Friptură tagliata cu morcov zingy și varză

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 6
  • Uşor

Faceți friptura super colorată potrivind fâșii de sfoară cu rachetă, ardei roșii prăjiți și varză roșie de casă, sfeclă roșie și morcov


Ingrediente

  • fripturi de lombă 4 x 200g, tăiat cu grăsime
  • usturoi 1 cuișor, tăiat în jumătate
  • rachetă 100g
  • ardei roșii prăjiți dintr-un borcan 3, feliate mărunt
  • parmezan 70g, ras cu un cojitor
  • ulei de masline pentru ploaie

SLAW

  • varza rosie ¼ mic, feliat subțire
  • morcovi 3, ras
  • sfeclă roșie 5 mici, curățate și rase
  • ceapa rosie 1, ras
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, tocată
  • lămâi 2, suc
  • mustar Dijon 1 lingură
  • draga draga 1 lingură
  • ulei de măsline extra virgin 6 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru salată, amestecați legumele într-un castron mare și adăugați 1/2 pătrunjel. Amestecați împreună sucul de lămâie, muștarul de dijon, mierea, uleiul de măsline și 1 linguriță de sare într-un vas mic. Aruncați legumele și plecați în timp ce pregătiți fripturile.

  • Pasul 2

    Încălziți o tigaie la foc mare până la foc fierbinte. Frecați fripturile cu jumătățile de usturoi tăiate, condimentați apoi gătiți timp de 2 minute și 30 de secunde pe fiecare parte, până când sunt arse și carbonizate la exterior, și rare în mijloc, apoi odihniți-vă.

  • Pasul 3

    Puneți racheta, ardeii și cea mai mare parte a parmezanului într-un castron și amestecați cu câteva gluguri de ulei. Condimentați apoi puneți pe un platou. Feliați friptura și acoperiți salata. Se servește cu slaw, puțin pătrunjel și restul de parmezan împrăștiat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 450
  • Gras 28.6g
  • Saturează 9.5g
  • Carbohidrați 14.1g
  • Zaharuri 11.2g
  • Fibră 5.1g
  • Proteină 31.6g
  • Sare 1.5g
.
#Friptură #tagliata #morcov #zingy #și #varză
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *